Hvem er bremenlive?

Introdution

Vi er en organisation bestående af fire frivillige, som gerne vil skrive lidt om Københavns by og kulturliv, med enkelte afstikkere til andre byer i ny og næ, alt efter hvad der rører sig. Vi forsøger at holde fingeren på pulsen så godt vi kan og vi elsker at grave i Københavns kultur og enkelte gange og historien, som unægteligt hænger sammen med kulturen. Her på siden vil du kunne læse om events, nyheder, historie, og meget mere. Vi skriver alle fire i ny og næ og vil alle forsøge at bidrage mest muligt til vores lille blog her, som vi håber vokser sig stor!

Hvorfor så “bremenlive”, jamen Bremen Teater er vel et af byens største og mest kendte kulturelle kendetegn, og med vores valg af navn, håber vi at tiltrække den opmærksomhed som byens kulturliv fortjener.

Hvem er vi?

Vores lille organisation består for tiden af fire aktive medlemmer. Vi er alle drevet af lysten til at dele vores viden og kærligheden til vores by, som vi alle bor i og har boet i altid.

Persona:

Lars på 37 år, der til dagligt arbejder på Nationalmuseet. Lars er i øvrigt bidt af en gal historiebog.

Vivi på 43 år, der til dagligt fungerer som guide for nogle af byens mange turister. Vivi kan ikke få nok af de lange gåture, så hun kender hvert et hjørne i byen.

Jens på 34 år, der er historiker med speciale i Københavns historie og udvikling. Jens kender alle historiske bygninger af interesse, og kan også det der med teknologi.

Ulla på 39 år, der er selvstændig. Ulla har en glødende interesse for byens kulturliv og går meget op i de forskellige events byen byder på.

Vores formål

Formålet med bremenlive er at sprede viden om Københavns kulturelle liv, med udgangspunkt i såkaldte events samt byens mange muligheder, her bl.a. med fokus på museer og andre kulturelle institutioner. Dernæst at fortælle om byens historie og sætte den i perspektiv med nutiden. Slutteligt lidt tips og tricks til dig der gerne vil opleve byen på den bedste og mest levende måde.

Vi glæder os til at se dig på bloggen og håber du kan få en masse ud af den.

Mange kærlig hilsner,
Lars, Vivi, Jens og Ulla.