Hvem er bremenlive?

Forod

Vi er en organisation bestående af fire frivillige, som gerne vil skrive lidt om Københavns by og kulturliv, med enkelte afstikkere til andre byer i ny og næ, alt efter hvad der rører sig. Vi forsøger at holde fingeren på pulsen så godt vi kan og vi elsker at grave i Københavns kultur og enkelte gange og historien, som unægteligt hænger sammen med kulturen. Her på siden vil du kunne læse om events, nyheder, historie, og meget mere. Vi skriver alle fire i ny og næ og vil alle forsøge at bidrage mest muligt til vores lille blog her, som vi håber vokser sig stor!

Hvorfor så “bremenlive”, jamen Bremen Teater er vel et af byens største og mest kendte kulturelle kendetegn, og med vores valg af navn, håber vi at tiltrække den opmærksomhed som byens kulturliv fortjener.

Bag om bremelive

Vores lille organisation består for tiden af fire aktive medlemmer. Vi er alle drevet af lysten til at dele vores viden og kærligheden til vores by, som vi alle bor i og har boet i altid.

Personerne bag:

Lars – Kustoden
Jeg er 37 år og arbejder til dagligt på Nationalmuseet, hvor jeg holder styr på vores arkiver og giver en guidet tur i ny og næ.

I min fritid benytter jeg mig af byens mange kulturelle tilbud ligesom jeg holder meget af at gå. Her gerne i byens mange forskellige parker.

Vivi – Guiden
Jeg er 43 år og lever livet som guide i København, hvor jeg næsten hveer dag får vist et væld af turister rundt, så de både kan se og mærke alle byens særværdigheder.

Når jeg ikke er på arbejde udforsker jeg byen, det kan man stadig selvom man har boet her i 43 år. Jeg holder især af de omgivenede bydele som Valby, Vanløse, Amager Vest og Øst, her kommer turisterne ikke altid ud, men det er en del af byen og der er kultur og historie nok at vise.

Jens – Historikeren
Jeg er 34 år og er ægte uddannet historiker med fokus på Københavns historie. Danmarkshistorien er også noget der optager mig meget. Jeg arbejder for Københavns Universitet i det daglige, men bruges også af en andre række insitutioner.

I fritiden besøger jeg gerne et museum eller to og nyder godt af byens mange kulturelle tilbud, her især dem der tager hånd om Danmarkshistorien, hvor København er omdrejningspunkt.

Ulla – Firmaejeren
Jeg er 39 år og er virksomhedsejer. Jeg står for drift og ledelse af en mellemstor virksomhed, der har fokus på souvenirs og merchandise. Virksomheden har base i Hovedstadsområdet.

I min fritid går jeg meget op i motion, og bruger gernee lang tid i både fitness og på løbeture rundt om i byen. Min fortrukne rute går rundt om “søerne” i de centrale bydele.

Vores vision og mission

Formålet med bremenlive er at sprede viden om Københavns kulturelle liv, med udgangspunkt i såkaldte events samt byens mange muligheder, her bl.a. med fokus på museer og andre kulturelle institutioner. Dernæst at fortælle om byens historie og sætte den i perspektiv med nutiden. Slutteligt lidt tips og tricks til dig der gerne vil opleve byen på den bedste og mest levende måde.

Vi glæder os til at se dig på bloggen og håber du kan få en masse ud af den.

Mange kærlig hilsner,
Lars, Vivi, Jens og Ulla.