Find inspiration til aktiviteter på outdoormagasinet.dk

Sponseret artikel

Savner du inspiration til aktiviteter med børnene ude i naturen? Så er outdoormagasinet måske løsningen. På siden finder alt fra begynderartikler omkring hvordan du tænder et bål eller finder den rette cykelhjelm inden MTB turen til de mere avancerede som oftest omhandler længere turer ude i naturen

Outdoor fænomentet har for alvor taget fart det sidste årti og hvor det i 80’serne var eksotisk at tage børnene med på besøg på bondegårde,n er der nu flere og flere der gerne vil ud og overnatte i naturen og ud og opleve den på nærmeste hold. Det kræver også at man tilegner sig ny viden, for der er ingen centralvarme, komfur, toilet eller badefaciliteter i naturen, men til gengæld byder naturen næsten altid på nye og spændende oplevelser. Er man heldig er der en shelterplads med en bålplads og en risk og måske en hane med koldt vand. Resten skal man selv medbringe, skabe eller undværre.

Mange oplever det som en dejlig måde at bruge hjernen på og afslappende ift. de mange indtryk man får i hverdagen. Det samme oplever børnene der sover bedre, har brugt deres energi og samtidig lært en masse efter en hel dag ude i naturen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *