Brug kryptovaluta i København

Nu skal jeg nok love at der ikke går alt for meget historie i den, men jeg kan intet love. Det skal nemlig handle om valuta i dag, nærmere bestemt kryptovaluta, som du helt sikkert kender. Det er den type valuta mange kender fra nettets skyggesider, men i virkeligheden kan den faktisk også bruges ude i den virkelige verden, omend meget få steder.

Valutaer gennem tiden

Her i Danmark har vi ikke altid haft penge som betalingsmiddel. Tilbage til gammel tid byttede man sig frem med forskellige varer og ydelser. I Danmark var især rav en gangbar mønt i bronzealderen. Her kunne man bytte rav til de fineste bronze. Dette har dog ændret sig med tiden og i dag er det ikke længere muligt at bruge rav som betalingsmiddel.

Gennem tiden, siden middelalderen har man brugt især guld og sølvmønter som betalingsmiddel. Man har også brugt mønter af bronze, som var de mindst værdifulde. På trods af det, så har man stadig kunnet bytte sig til ting, her f.eks. med mælk, kreaturer og andet, fra datidens utallige landbrug.

Det var først op i 1800-tallet at der blev indført et egentligt system med mønter og senere hen sedler. Det var først kendt som en rigsdaler, men det har siden ændret sig en til en “krone”, hvor den pågældende regents ansigt også har været trykt på mønten. Sådan er det også i dag, med undtagelser af sedler, hvor der i dag er motiver af bl.a. broer og andre kulturskatte, man mener fortjener lidt ekstra opmærksomhed.

Springes der frem til kryptovaluta, er det et helt nyt fænomen, der opstod i starten af 2010’erne. Det er et nyt og spændende fænomen, som dog savner international anerkendelse som en egentlig valuta. Der findes også mange forskellige kryptovalutaer, med bitcoin som den absolut mest populære og kendte, så selv med et godt seo firma er den svær at konkurrere med for de nye, og det er ligeledes den som har været meget oppe i medierne på det seneste.

Brug af kryptovaluta i København

København er Danmarks største by og derfor også et af de steder hvor der er de bedste muligheder for at bruge kryptovaluta til egentlig indkøb. Selvom kursen konstant svinger, så er det den kurs, der er i handelsøjeblikket, der er gældende. Nogle kan det være en fordel og andre gange kan det være rigtig surt.

Der er PT ikke mange steder i København hvor du kan betale i bitcoins, men der findes en frisør med navnet “Ruben og Bobby”, som tager imod valutaen, ligesom du finde en del mindre pizzarier, der også tager imod. Der findes dog ingen liste, så det er om at forhøre sig når man er på stedet. Slutteligt så findes der også nogle mere lyssky steder hvor valutaen kan bruges. Disse steder nævner jeg ikke her, men nu har vi jo et par områder i Hovedstaden som ikke nødvendigvis kan reguleres så let af lovens lange arm.

Søger du hjælp til håndtering og køb af bitcoins, så kan siden her varmt anbefales! Der er også en del hjælpe til forståelsen af denne flygtige digitale valuta, ligesom du kan få hjælp til at få købt nogle bitcoins. Men husk, det er som altid på eget ansvar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *