Opgrader soveværelset

I dag skal det handle om hvordan du kan få en bedre oplevelse derhjemme, efter lang tur rundt i København. Og det er bestemt i mente at mange lejligheder i København ikke er verdens største og at mange gerne skal udnytte pladsen ekstra fornuftigt.

Find dit behov

Først og fremmest handler det om hvad dui har brug for. Hvad er dit behov, hvad skal du bruge og har du overhvoedet pladsen? Det er skridt nummer et.

Mane i København bor i mindre lejligheder, gerne på 2-3 værelser med små rum, så en king size er ikke nødvendigvis det bedste valg. Og sprøgsmålet er måske hvilken størrelse du har brug for. Bor du sammen med en kone eller kæreste, så vil en seng på mindst 140cm være at foretrække, da det giver OK plds til to personer, selvom det ikke er helt godt hvis man er to.

Herhjemme hos os, bruger vi en 200cm, og det er da også lidt luksus, men plads kan man aldrig få for meget af og når vi alligevel er så heldige rent faktisk at have pladsen til det, så er det den løsning vi har valgt.

Men hvordan ser det ud hos dig? Hvis du bor inde i byen i en af de klassiske lejligheder, er det ikke sikkert der er plads til en kæmpe stor seng, og så handler det om at være kreativ. Som enkelt person, så kan man let nøjes med en seng på 120 cm f.eks. Det ville være en god størrelse og give ca. samme plads som hvis du delte en king size på 240cm med kæresten.

Find den rigtige

En helt anden ting er hvad det koster at få sig sådna en seng. Det kan nemt blive en meget dyr og omstændig omgang, der løber op i et fem cifret beløb, og det er ikke nødvendigvis alle, der har den slags penge stående på kontoen, så det handler om at finde det som passer til budgettet.

Her kan du se et eksempel p hvordan det kan se ud, men det kræver at rummet har lidt størrelse naturligvis.

Jeg siger ikke man skal tage i IKEA for at finde drømmesengen, men priserne er noget anderledes der, end så mange andre steder, grundet mængde der kan købes ind ad gangen. Men om de så holder lgie så længe som de senge fra de traditionelle steder skal jeg ikke kunne sige. Det kommer også meget an på hvordan man passer på sengen.

Er du typen som holder af mærkevarer, så kunne en seng fra en mærkeforhandler måske være noget for dig. Her har du mulighed for at få en hel anden kvalitet med hjem, som giver dig en rgitg god oplevelse. Men det kræver naturligvis at dit budget tillader det. Det er en disciplin hvor ikke alle kan være med, og det skal der være plads til. Du kan læse mere om kvalitetsenge her.

Alternativer

Er du typen der måske slet ikke søger en traditionel seng, så kan du jo bygge din egen. Det kræver lidt snilde og så kræver det lysten til at ville sove på f.eks. skum eller tempurmadrasser. Man kan også smide en boxmadras i en hjemmelavet seng hvis det er det man lyster. Andre vælger ligefrem at gå til ekstremerne og monter en hængekøje derhjemme!

Valget er dit. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *